Ο συνεργάτης σου στην αποθεραπεία!

Βελτίωσε την επίδοση σου, αύξησε τους στόχους σου, ανάκτησε τις δυνάμεις σου γρήγορα και αποτελεσματικά με την επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία VEINOPLUS® Sport.

Τι είναι

Το VEINOPLUS® Sport είναι μία φορητή συσκευή η οποία προσφέρει αποτελεσματική και ταχεία αθλητική αποθεραπεία βασιζόμενη σε τεχνολογία αιχμής. Εφαρμόζεται στις γάμπες και αυξάνει την αρτηριακή κυκλοφορία και φλεβική επιστοφή του αίματος μέσω της ηλεκτροδιέγερσης των μυικών αντλιών. Με τον τρόπο, το VEINOPLUS® Sport προσφέρει:

 • Αποθεραπεία εφάμιλλη της ενεργητικής (όπως τρέξιμο, ήπια άσκηση, κ.α.)
 • Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
 • Αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία Second Heart®
 • Οφέλη που προσυπογράφουν κορυφαίοι επαγγελματίες σε όλα τα αθλήματα

Πως οφελεί

Το Veinoplus® Sport αυξάνει την αρτηριακή κυκλοφορία των κάτω άκρων έως 9 φορές και την φλεβική επιστροφή του αίματος στην καρδιά. Ως αποτέλεσμα, απομακρύνονται οι μεταβολίτες και τα παράγωγα της άσκησης (π.χ. γαλακτικό οξύ), χωρίς ωστόσο οι μύες να καταπονούνται, όπως συμβαίνει με την ενεργητική αποθεραπεία! 

Η δράση του λαμβάνει χώρα τόσο σε ολόκληρο το σώμα όσο και τοπικά:

 • Καθολική αποθεραπεία: Χρησιμοποιώντας το Veinoplus® Sport στις γάμπες σας ενεργοποιείται η λεγόμενη "δεύτερη καρδιά", δηλ. ο μηχανισμός μέσω του οποίου οι μυικές αντλίες στις γάμπες ενισχύουν τη φλεβική κυκλοφορία προς την καρδιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία "καθολική αποθεραπεία" σε όλο το σώμα.
 • Τοπική αποθεραπεία: Χρησιμοποιώντας το Veinoplus® Sport και σε άλλους μύες οι οποίοι εμπλέκονται περισσότερο στην άσκηση σας, πετυχαίνετε την "τοπική αποθεραπεία" με στοχευμένα οφέλη, όπως μυϊκή χαλάρωση, μείωση κραμπών, οιδήματος, πόνου και αιματωμάτων.

Μάθετε περισσότερα για τη συσκευή Veinoplus® Sport >>

Πλεονεκτήματα

Το VEINOPLUS® Sport σας επιτρέπει να:

 • Αποκαταστήσετε την επίδοση σας στο 100% εφαρμόζοντας το μόνο για 15 λεπτά! Μελέτες έχουν δείξει ότι στην παθητική αποθεραπεία η επίδοση πέφτει κατά 16%.
 • Συνεχίσετε την προπόνηση ή τον αγώνα αποτελεσματικά (οι ποδοσφαιριστές το χρησιμοποιούν στο ημίχρονο των αγώνων)!
 • Αναπληρώσετε τα αποθέματα γλυκαγόνου ώστε να αποδίδετε καλύτερα στην επόμενη προπόνηση!
 • Επιταχύνετε την απομάκρυνση των μεταβολικών παραγώγων (π.χ. γαλακτικό οξύ) ώστε να αποθεραπευτείτε γρηγορότερα!
 • Μειώσετε τις κράμπες, οιδήματα και αιματώματα στους μύες που καταπονούνται περισσότερο!

Μάθε περισσότερα >>

Αθλήματα

Το VEINOPLUS® Sport είχε υιοθετηθεί με μεγάλη επιτυχία από το ιατρικό επιτελείο της Γαλλικής Ολυμπιακής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 και χρησιμοποιήθηκε από 22 Ολυμπιονίκες!

Το εμπιστεύονται κορυφαίοι επαγγελματίες και σύλλογοι, καθώς η αποτελεσματικότητα του είναι κλινικά αποδεδειγμένη.

Είναι κατάλληλο για όλα τα αθλήματα, όπως ομαδικά αθλήματα, στίβο, δρομικά αθλήματα, ποδηλασία, τρίαθλο, πολεμικές τέχνες, σκι, τέννις, κανόε καγιάκ, κ.α.

Διαβάστε περισσότερα για κάθε άθλημα >>